Login voor leden

NVFG LUSTRUM CONGRES

22-06-2017

In 2017 bestaat de NVFG 55 jaar. Dat laten we natuurlijk niet zo maar voorbij gaan. Daarom organiseert de Lustrumcommissie op donderdag 22 juni 2017 een Lustrumcongres met als thema: 

‘Innovatie: verandering is de enige constante factor’

Ken jij nog de LP of de muziekcassette? Vroeger vast ook wel eens een reis bij een reisbureau geboekt?  Koop jij je schoenen al online? Het afgelopen decennium verandert onze wereld sneller dan ooit! Nieuwe ontwikkelingen stimuleren innovatie op vele gebieden en bedrijven passen zich hier op aan door hun diensten, producten en structuur radicaal te veranderen of te laten verdwijnen.

De farmaceutische sector lijkt zich niet aan te passen aan deze nieuwe wereld, of toch? Nieuwe geneesmiddelen zijn nog steeds kostbaar en het duurt lang voordat ze beschikbaar zijn. Toch komen er ieder jaar wel nieuwe geneesmiddelen op de markt. Maatschappelijk worden we uitgedaagd over de waarde van onze innovaties. Gaat er de komende tien jaar veel veranderen of hangt er een zwaard van Damocles boven ons hoofd? Laat je uitdagen en denk mee tijdens het 11e Lustrumcongres van de NVFG!

Voor deze dag hebben wij een prachtige locatie weten te boeken. Benieuwd welke locatie het is? Bekijk onderstaande video!  

Het 11e Lustrum wordt er een waar je bij wil zijn met zeer inspirerende sprekers op een mooie locatie waar we samen met jullie het Lustrum willen vieren. Voor meer informatie, het programma en inschrijving ga naar:

www.nvfglustrum.nl

 

Het Lustrum congres is geaccrediteerd voor 5 punten.